Antiek op uw thuiskantoor, dat is niet zo gek

restaureren bijzonder populair 2021
Restaureren bijzonder populair anno 2021, maar waarom eigenlijk?
18 mei 2021
zie hier ook
31 augustus 2022

Antiek op uw thuiskantoor, maak er zelf écht iets van

Antiek op uw thuiskantoor; het is iets dat we steeds vaker zien bij onze klanten. Thuiswerken is stiekem, zo tussen neus en lippen door, toch wel een veel sterker alternatief geworden dan veel mensen twee jaar geleden dachten. Dat betekent dat het tijd is om het thuiskantoor eens echt aan te kleden en te voorzien van een persoonlijk randje. Veel persoonlijker dan met antiek op uw thuiskantoor wordt het niet snel. Wat zijn de voordelen en opties die u heeft wanneer u het thuiskantoor op wilt leuken met antieke meubelstukken?

Waarom antiek op uw thuiskantoor?

Antiek heeft een verhaal en antiek is daarnaast vaak ook authentiek. Dat geeft een heel andere sfeer dan een complete inrichting van een bepaalde meubelgigant waarbij u zelf de in massa geproduceerde stukjes meubel bij elkaar mag zoeken. Antiek ademt een verleden; het kan het verleden van uw opa of overgrootvader zijn, of een geschiedenis die verbonden is aan een Frans landhuis in de 16de eeuw.

Het maakt niet eens uit of u de geschiedenis kent (al is het leuker wanneer u wél iets van het meubelstuk weet); antiek op uw werkkamer zorgt voor een aantrekkelijkere uitstraling en brengt wat extra’s met zich mee. Ook wanneer u geen klanten ontvangt op uw kantoor. Zorgt u er dan wel voor dat het antieke stuk in beeld komt tijdens videobellen. Niet omdat het status brengt, maar omdat het authentiek is en zorgt voor een meer betrouwbare uitstraling voor u als partner of leverancier.

Wat zijn de opties die u heeft wanneer u wilt kiezen voor antiek?

Wanneer u wilt kiezen voor antiek, dan is het vooral leuk wanneer het antiek een verhaal heeft voor u. Heeft u toevallig nog een antiek meubelstuk uit de familie in de schuur staan, of op zolder, dan kunt u deze eens bekijken, om te zien of dit past op uw thuiskantoor. Is het meubel wat beschadigd of is er aandacht nodig om deze in goede staat te herstellen, dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Als experts op dit gebied zijn wij nagenoeg altijd in staat om het antieke meubel weer prachtig en statig te maken.

Bent u op zoek naar een antiek meubel dat bij uw kantoor past en heeft u zelf niets beschikbaar, ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken graag of wij in ons assortiment hebben wat naadloos bij uw stijl, wensen en budget past.