De Toonkamer

De Toonkamer bij Roskam Meubelen

Bij Roskam Meubelen vindt u tal van mogelijkheden op het gebied van het stofferen, repareren, herstellen en zelfs restaureren van uw meubelen. Maar dat is niet alles. Pas wanneer u onze Toonkamer bezocht heeft, weet u precies wat wij bij Roskam Meubelen voor u kunnen betekenen. Daar vindt u namelijk de beste stukken uit onze collectie, plus de beste meubelen van verschillende meubelmakers over heel de wereld. Allemaal op één plek!

Wat is de Toonkamer precies?

In onze Toonkamer vindt u verschillende exclusieve meubelen die u direct kunt kopen indien gewenst. Ongeveer de helft van de meubelen is hier eigen productie. De overige meubelen komen van gerenommeerde Europese meubelmakers van Duitsland tot Italië, waarbij de kwaliteit altijd op de eerste plaats staat.

De voorraad in de Toonkamer is niet overweldigend groot, maar het is vaak precies genoeg om een idee op te doen over de mogelijkheden die er zijn. Aangezien wij zelf alle meubels kunnen maken, kunt u gemakkelijk een van de ontwerpen als basis kiezen om hier vervolgens aanpassingen aan te doen. Zo ontwerpt u zelf een nieuw meubel dat wij voor u realiseren.

Wat kan ik met een kleine voorraad?

Meer dan u denkt. De voorraad in de Toonkamer is beperkt. Wij zijn niet de aanbieder die meubels opstapelt tot aan het plafond, zodat u alsnog geen flauw idee heeft van de meubels die uitgestald staan. Wij zorgen ervoor dat alle meubelen hun eigen plekje krijgen, waar zij ook daadwerkelijk tot hun recht komen.

Zo kunt u precies zien welke meubelen u wel of niet leuk vindt en wat het is dat u echt aanspreekt. Met die kennis kunnen we samen verder kijken naar de lange lijst aan inkoopmogelijkheden die we hebben – en de meubels die wij zelf kunnen maken in IJsselstein. De kleine voorraad is een geweldige manier om inspiratie op te doen. En ook wanneer u niet direct een meubel nodig heeft, bent u natuurlijk van harte welkom in onze Toonkamer!

De eigen productie in de Toonkamer

In onze Toonkamer is ongeveer de helft eigen productie. Het betreft de hoogst kwalitatieve meubelen die wij zelf maken en aan kunnen passen naar uw smaak, wens of eis. U vindt hier uitsluitend meubelen met een verhaal en een eigen geschiedenis. Dat is het verschil wanneer u een meubel bekijkt bij een echte meubelmaker. Massaproductie is ons vreemd: alle meubelen zijn meerdere malen nagekeken en getest op de duurzaamheid. Zo weten we dat we alleen meubelen verkopen die we zelf ook in huis zouden willen hebben.

Heeft u een meubel zien staan dat uw aandacht getrokken heeft, maar is dit nét niet wat u zoekt? Spreek ons dan vooral eens aan in de Toonkamer, zodat we samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden. Aanpassingen kunnen zorgen voor een prijsverschil, maar dit is lang niet altijd in uw nadeel. Wilt u samen met ons een compleet nieuw meubel ontwerpen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij hebben de ervaring en expertise om met alle materialen te werken en de mooiste vormen op te zetten voor uw meubelen.

Meubelen van andere producenten in de Toonkamer

Het aanbod in de Toonkamer bestaat niet alleen uit meubelen die wij zelf geproduceerd hebben. Wij werken samen met diverse meubelmakers in Europa die een gelijke standaard hebben wanneer het aankomt op de kwaliteit van de producten. Deze gerenommeerde meubelmakers vindt u onder andere in Italië, maar ook in Duitsland. De topstukken die in de Toonkamer staan, kunt u direct meenemen wanneer u wilt. Heeft u interesse in bepaalde stukken, maar dan nét even iets anders? Dan zijn er uiteraard ook opties. Wij kunnen contact opnemen met de leverancier om een meubel op maat te laten maken voor u. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om ons aan het werk te zetten en samen met ons een meubel te ontwerpen aan de hand van het ontwerp dat u in de Toonkamer gezien heeft.

Een plek van ambacht en een plek van inspiratie

De Toonkamer is niet alleen een plek waar de ambachtelijke kennis en ervaring samenkomen. Het is niet alleen een plek waar u de best mogelijke meubels tegenkomt. Het is tevens een plek waar u echt inspiratie op kunt doen. Hier vindt u namelijk meubels die u nog nergens eerder gezien heeft. En mogelijkheden die u niet eerder overwogen heeft.

Daarnaast is nog een groot voordeel. De jarenlange ervaring en de expertise op het gebied van het ambacht zorgen ervoor dat wij veel meer met meubels kunnen dan andere mensen. Aanpassen, herstellen of juist helemaal vanaf nul samenstellen: alles is mogelijk wanneer u kiest voor Roskam Meubelen. En dat is ideaal, want zo is het budget uw enige begrenzing. En dan gaan ineens heel veel nieuwe deuren voor u open. Ongeacht of u als particulier of ondernemer bij de Toonkamer binnenstapt. U bent van harte welkom.

 

Kom ook eens langs!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van meubelen of wilt u een kijkje nemen in de Toonkamer, waar exclusiviteit binnen handbereik komt? Neem dan eens contact met ons op of kom langs op de Noord IJsseldijk in IJsselstein. U bereikt ons eenvoudig via 030-68 75 900.

Komt u met speciale vragen of verzoeken naar de Toonkamer? Mail ons dan even van tevoren, zodat we alvast het antwoord klaar kunnen zetten voor u. Zo kunnen we u namelijk nog een stukje beter helpen!