Detox voor uw huis: nieuw jaar, nieuwe meubels nieuwe kansen!

interieur hits
Interieur hits voor het nieuwe jaar
13 december 2019
restaureren bijzonder populair 2021
Restaureren bijzonder populair anno 2021, maar waarom eigenlijk?
18 mei 2021
nieuwe meubels

Frisse meubels, zonder ze te kopen in het nieuwe jaar!

Het is een nieuw jaar en bij een nieuw jaar horen nieuwe kansen. En nieuwe meubels natuurlijk. De meeste mensen kijken al reikhalzend uit naar de eerste tekenen van lente, om aan de slag te kunnen met de grote schoonmaak. Alles mag op de kop en niets in heilig wanneer het aankomt op het opnieuw inrichten. Nou ja… op dat ene tafeltje na. En die stoel willen we eigenlijk ook houden, want die is nog van opa geweest.

Die meubels hoeft u niet te kopen

Bij het opnieuw inrichten van uw huis komt u voor bepaalde uitdagingen te staan. Zeker wanneer bepaalde meubelstukken behouden moeten blijven in de indeling. Maar wilt u toch aan de slag met detox voor uw woning, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Die antieke meubelstukken kunnen namelijk gewoon hersteld worden, of aangepast naar de originele staat.

Op die manier heeft u prachtige hoekstenen om aan de slag te gaan met een nieuwe inrichting. Zonder versleten of beschadigde meubels die u eigenlijk alleen maar laat staan omdat zij emotionele waarde hebben.

Zijn er trends die u niet mag missen in 2020 qua nieuwe meubels?

Trends zijn er altijd, maar trends die niet gemist mogen worden, die bestaan niet. In 2020 gaan we meer terug naar het authentieke. We willen duidelijke materialen zichtbaar hebben in huis, zoals hout en beton, in plaats van het plastic dat te lang gedomineerd heeft. Karakteristieke inrichting past daar prima bij, zoals dat oude tafeltje van opa en die stoel die nog uit de 19de eeuw stamt. Veel authentieker wordt het namelijk niet.

Authentiek en zichtbare materialen betekent ook dat er weer vrije ruimte mag zijn. Een opgeruimd huis dus, zonder te veel kleine accessoires en dingetjes die er eigenlijk niets te zoeken hebben. We willen juist dat die authentieke nieuwe meubels met hun nieuwe leven de show stelen. Voor uw gasten, maar vooral ook voor uzelf omdat deze stukken de aandacht verdienen.

Ambachtelijke renovatie van meubels

Wilt u nieuwe meubels maken van de antieke stukken die u in huis heeft staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en ons oog voor kwaliteit zorgt ervoor dat we u altijd de beste kwaliteit kunnen bieden tegen de juiste prijs. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of stap gewoon eens bij ons binnen.