Diensten

Alle diensten bij Roskam Meubelen

Bij Roskam Meubelen vindt u alles op het gebied van meubelen. Wij repareren, restaureren, stofferen en maken meubelen op maat zodat ons aanbod precies aansluit op uw wensen. Maar wat doen we nou precies bij Roskam Meubelen? Een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Zoekt u een specifieke dienst en staat die niet in het overzicht? Wanneer uw vraag te maken heeft met meubelen, kunnen we u zeker helpen. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij alle ambachtservaring in kunnen zetten voor uw meubelen.

Wij kunnen alles met uw meubelen

Hoewel we graag anders willen denken, zijn de meeste meubelen geen eeuwig leven beschoren. Meubelen slijten door verplaatsing en verhuizing en door gebruik bijvoorbeeld. Een klein ongelukje kan zorgen voor een beschadiging, net als eventjes niet opletten tijdens het verzitten op een bank of stoel. Zelfs wanneer u bijzonder voorzichtig omgaat met alle meubelen in huis, betekent dit niet dat de levensduur optimaal is. Slijtage is nou eenmaal normaal. Ook bij de duurste en hoogst kwalitatieve meubelen helaas.

In deze wegwerpmaatschappij verdwijnt het een en ander dan al snel aan de straat, zodat het opgehaald kan worden. Maar vaak is dit helemaal niet nodig. Het repareren, herstellen of zelfs restaureren van meubelen is een optie die vaak veel goedkoper is dan het vervangen van het meubilair. Zeker wanneer het gaat om erfstukken of meubelen met een andere achtergrond waar u waarde aan hecht. Het gaat immers niet altijd om de financiële waarde van de meubelen, er zit vaak meer achter dan alleen geld. Helemaal wanneer een bepaald stuk bijvoorbeeld al generaties in de familie is – en moet blijven. Bij Roskam Meubelen hebben we alle ervaring en expertise in huis om direct aan de slag te gaan met de meubelen die u weer in goede staat wilt hebben. Wij maken niet uitsluitend gebruik van grote machines, maar zijn vakmensen die graag met onze handen werken. Dat betekent dat geen enkele klus te klein of te groot is voor ons. Daarom zijn wij een begrip geworden in IJsselstein, omdat wij letterlijk alles kunnen met alle meubelen. Probeer ons gerust eens uit! Uitdagende projecten worden we namelijk alleen maar meer gemotiveerd door.

Hoe kwalitatief is het repareren of restaureren van meubelen?

Denkt u dat een reparatie of restauratie aan een meubel altijd zichtbaar blijft en dat de waarde hiermee per definitie keldert? Dat is niet correct, niet wanneer u het door vakmensen uit laat voeren. Waar mogelijk gebruiken wij altijd de originele materialen en behouden we het materiaal dat nog in goede staat is. Ook zorgen we er steevast voor dat de reparatie, restauratie of het herstel van uw meubelen zo goed mogelijk afgewerkt wordt.

Hierdoor is het niet of nauwelijks zichtbaar dat er werk verricht is. Sterker nog, uw meubel lijkt weer zo goed als nieuw. Uiteraard geldt dit ook voor het stofferen of opnieuw stofferen van meubelen wanneer u kiest voor onze diensten. Wij helpen u graag op maat verder. Ook wanneer anderen zeggen dat uw meubel niet meer te redden is.

Compleet een meubel laten maken, kan dat ook?

Waar vakmanschap en ambitie samenkomen, ontstaat iets moois. Er ontstaat een plek waar alle meubels ambachtelijk hersteld kunnen worden én een plek waar u alle meubels zelf op maat kunt laten maken. Met onze ervaring kunnen we alle ideeën realiseren die u heeft op het gebied van meubelen. Nieuw met een oude look – of gewoon een meubel helemaal naar uw smaak en met de materialen die u in huis wilt hebben.

Kiezen voor kwaliteit loont

Bent u klaar met meubelen die hoogstens een paar jaar meegaan of wilt u eindelijk werk maken van dat authentieke meubel dat eigenlijk al lang geleden aangepakt had moeten worden? Kies dan altijd voor kwaliteit. Een kwalitatieve benadering houdt namelijk jaren en biedt veel meer voldoening. Een reparatie die uitgevoerd is door een expert zorgt ervoor dat uw meubel weer zo goed als nieuw is. En in onze Toonkamer kunt u tal van meubelen vinden om direct inspiratie op te doen of op locatie een nieuw meubel te bestellen zodat wij dit helemaal voor u kunnen regelen.

Geen gedoe en een kwaliteit die wij ook niet in huis willen hebben, maar alleen vakmanschap en kennis die zichtbaar terugkomt in alles wat we doen. Daar staan we voor. Niet alleen omdat dit is wat u wilt, maar vooral omdat we het zelf niet anders zouden willen.

 

Het voordeel van Roskam Meubelen

Het grootste voordeel van Roskam Meubelen is dat wij alles op één plek hebben. Wij kunnen herstellen, restaureren, stofferen en zelfs complete meubels bouwen aan de hand van uw wensen. Met ons aanbod, onze expertise en de inkoopkanalen met alleen de beste kwaliteit, weten we zeker dat we op elk moment de beste producten en diensten kunnen leveren.

Maar dat doen we niet alleen. We doen het samen met u als klant. Daarom luisteren we graag naar uw wensen wanneer u ons bezoekt of komen we bij u thuis om te kijken wat u precies wilt. Dat geldt natuurlijk ook voor zakelijke klanten. Wilt u een belangrijk meubel binnen uw onderneming hersteld hebben of wilt u eens echt indruk maken op de bezoekers die bij u langskomen op kantoor? Zet de koffie maar vast klaar, we komen namelijk graag bij uw onderneming langs om samen met u te kijken wat we kunnen doen.

Moet er iets met uw meubelen gebeuren of bent u op zoek naar een waardevolle uitbreiding van uw interieur? Dan bent u bij Roskam Meubelen altijd aan het juiste adres.