Een prachtig meubelstuk maken van vervallen antiek?

mooiste stoffen ter wereld
mooiste stoffen ter wereld
13 oktober 2019
interieur hits
Interieur hits voor het nieuwe jaar
13 december 2019
prachtig meubelstuk

Van lelijk eendje tot prachtig meubelstuk

Heeft u thuis ook een stoel of kast staan die eigenlijk wel betere tijden heeft gekend? Maar welke wel al generaties in de familie is, dus niet als een meubelstuk van de IKEA even vervangen kan worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres met uw lelijke eendje. Wij kunnen uw prachtige meubelstuk weer in ere herstellen. Of het nu gaat om het opnieuw stofferen van een stoel of bank, het repareren of zelfs compleet restaureren. Wij kunnen uw lelijke eendje weer omtoveren in een zwaan. Wat daarbij komt kijken? Vakmanschap, want dat gaat een heel leven mee. Wij zorgen ervoor dat uw meubelstuk generaties in de familie kan blijven.

Kwaliteit loont bij het werken met antieke meubelen

We bieden u kennis aan die zorgt dat we kwaliteit leveren. We zorgen dat uw meubelen weer een nieuw leven krijgen in de vorm die u voor ogen heeft. Het kabinet van opa kan ook met een moderne twist opgeknapt worden, maar tevens gerestaureerd worden zodat het weer nieuw lijkt. Het is uw keuze en wij staan u hierin zo goed mogelijk bij. U kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de meubelen die wij eerder onder handen genomen hebben. In onze Toonkamer kunt u een idee krijgen van wat we doen en kunnen doen. Wilt u uw eigen meubels ontwerpen? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen, want naast dat we repareren en restaureren, maken we ook meubels.

In onze Toonkamer kunt u ook hier vele voorbeelden van zien. Wilt u net even iets anders, dan bent u bij ons aan het juiste adres om dit te verwerkelijken in een product dat wij voor u gaan maken. U kunt hier dus ook samen met ons over praten en uw wensen bekend maken. Zo weet u zeker dat u vakmanschap op maat in huis haalt.

Een nieuw leven voor dat prachtig meubelstuk

Meubelstukken verzamelen niet alleen stof. Het zijn elementen die een bepaalde rol vervullen en waar verhalen aan komen te kleven. Verhalen over oudere generaties, dingen die meegemaakt zijn of het ophalen van een oude foto waar het meubelstuk opstaat. Kijkt u verder dan de waarde in geld en hecht u emotionele waarde aan dat prachtig meubelstuk dat inmiddels eigenlijk wel een beetje aandacht verdient? Schakel ons dan in. Roskam Meubelen kijkt graag samen met u naar de beste invulling en de manier waarop we uw meubelstuk weer nieuw leven in kunnen blazen.

Neem vandaag nog contact met ons op zodat we u persoonlijk advies op maat kunnen geven. Bel ons op 030 68 75 900 of mail naar info@roskamroyal.nl wanneer u direct afbeeldingen mee wilt sturen om uw lelijk eendje te laten zien.