Fauteuil herstofferen: een nieuw leven

Uw fauteuil herstofferen?

Heeft u een fauteuil thuis staan waar u misschien een beetje op uitgekeken bent? Doe deze dan niet weg! Laat uw fauteuil herstofferen bij Roskam Royal. Dan is de fauteuil weer zo goed als nieuw. Heeft u het idee dat de stoel wat verouderd en doorgezakt is? Dan kunt u dit ook bij ons laten repareren  en laten opvullen tijdens de herstoffering. Ons team bestaat uit deskundigen, u bent bij ons in goede handen. Wij bieden een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Uniek item

Uw fauteuil laten herstofferen is niet alleen goed voor uw portemonnee en het milieu, u creëert hiermee ook nog eens een uniek item in uw interieur! Wedden dat dit op gaat vallen? Het is anders dan anders en u kunt de stof en het laagje verf op het frame helemaal zelf bepalen. Ook als de stoel niet verouderd is, kan een nieuwe stof een frisse wind door uw interieur blazen.

Beetje ouderwets?

Veel mensen vinden het een beetje ouderwets om meubels te laten herstofferen. We doen het liever bij het grof vuil en willen iets nieuws. Echter is het eigenlijk zoveel logischer en leuker om de bestaande meubels een nieuw leven te geven! Of het nu gaat om de fauteuil van oma of een erfstuk van een tante, ook deze meubels passen met een opfrisbeurt door ons in uw interieur. En de herinneringen aan deze erfstukken? Die blijven bestaan.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken om uw meubel te laten stofferen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk kunnen wij uw fauteuil zodanig herstofferen, dat deze weer jaren mee kan!

 

Fauteuil herstofferen