Interieur hits voor het nieuwe jaar

prachtig meubelstuk
Een prachtig meubelstuk maken van vervallen antiek?
13 november 2019
nieuwe meubels
Detox voor uw huis: nieuw jaar, nieuwe meubels nieuwe kansen!
13 januari 2020
interieur hits

Met deze interieur hits ben jij klaar voor het nieuwe jaar

Langzamerhand glijden we naar 2020 toe. Ben jij al klaar om naar de tikkende klok te kijken en de glazen te klinken op het nieuwe jaar? Of is jouw interieur (en je agenda) nog helemaal niet klaar voor het nieuwe jaar? Dit is hét moment om eens kritisch te kijken naar de inrichting in jouw woning. Welke meubelstukken staan er eigenlijk alleen maar uit gewoonte? Hoe kun je de indeling verbeteren en wat zijn nou eigenlijk de interieur hits waar jij 2020 spetterend mee kunt beginnen?

Groen, natuurlijk, authentiek

Milieubewust, vegetarisch, elektrisch rijden en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Het wordt steeds belangrijker om groen en natuurlijk terug te laten komen in onze levensstijl. Uiteraard kan dit dan ook niet ontbreken in de interieur hits. Planten en bloemen in huis dus, maar ook veel natuurlijke materialen en kleuren.

Authentiek komt terug. Echte materialen dus, zoals dat antieke meubel dat je nog boven hebt staan en waar een expert direct een prachtig meubelstuk van kan maken. Heb je geen antieke of authentieke meubelstukken waarmee je mee kunt liften op de interieur hits? Dan laat je er toch gewoon eentje maken, uiteraard van duurzame materialen?

Slim, slimmer, slimst

Is jouw koelkast al aangesloten op de internetverbinding, werkt alles draadloos en kan de robotzuiger al bijna de televisie bedienen via de Wifi? Dan ben je goed op weg, want we gaan helemaal naar een smart huishouden waarin verbindingen en communicatie een grote rol spelen. Maar zorg er wel voor dat dit niet de hoofdrol gaat spelen. Probeer die router en kabels weg te werken en laat elektronische apparaten niet heel het huis overnemen. Dat doet namelijk afbreuk aan het authentieke en dat is zonde.

Multifunctioneel

De woonruimte neemt steeds verder af. Daarom moeten we proberen zoveel mogelijk profijt te halen uit alle ruimtes die we gebruiken. Om dit handig in te zetten, gaan multifunctionele meubelstukken een grote rol spelen. Zoals een keukenblok waarin de prullenbak, de besteklade, de afwasmachine en de snijplanken alvast verwerkt zijn. En slaapbanken, tafels waarin accessoires opgeslagen kunnen worden en alle andere meubelen waarbij je meerdere functies kunt bedenken.

Zet jij in op de interieur hits voor 2020 of kies jij je eigen weg?

Ben jij van plan om in te zetten op de interieur hits van 2020 of laat je een keer verstek gaan? Wij hebben door de jaren heen veel trends en ontwikkelingen gezien, maar zien zeker leuke mogelijkheden om aan de slag te gaan met de trends voor het volgende jaar. Weet jij al hoe je dit op een leuke manier in kunt zetten in jouw huis?