Je interieur herstofferen. De keuze is reuze!

Antiek in een modern interieur
Antiek in een modern interieur. Kan dat wel?
13 mei 2019
https://www.roskammeubelen.nl/wp-content/uploads/el-alce-web-y9Cj2fwLl7A-unsplash-1.jpg
Waar voldoet een professionele meubelmaker aan?
13 juli 2019
Je interieur herstofferen. De keuze is reuze!

Interieur herstofferen

Is je interieur toe aan een (kleine) make-over? Of is dat bankstel met die versleten stof toe aan een nieuw jasje? Dan is het de hoogste tijd om je interieur herstofferen. De herstoffering van je bankstel is eigenlijk iets dat veel voor komt. De stof is versleten, je vindt de stof misschien wel niet meer zo mooi of deze is echt wel viezig geworden. Dan is er geen enkele reden om deze weg te doen, je moet deze dan alleen herstofferen. Dat is zo gedaan! Maar wat kun je eigenlijk nog meer herstofferen in je interieur?

Een stoelendans

Heb je een prachtige stoel van oma gekregen? Zo’n fantastisch mooie die al dertig jaar oud is en helemaal een retro look heeft? Hoe mooi is dat! Dan kun je deze een nieuwe stof geven. Iets dat beter bij je interieur past en daardoor langer me je mee zal gaan. Je kunt kiezen voor een kleur dat helemaal mêleert met je huidige interieur. Maar als je er echt een special draai aan wilt geven, dan is het juist leuk om deze in een onverwachte stof te laten herstofferen. Kies voor een felle kleur of een kleur die je misschien niet direct zal kiezen. Deze stoel van oma kan dan plots de start zijn van een hele ombouw van je interieur!

Interieur herstofferen: een nieuwe eethoek

De eethoek is vaak het meest centrale punt in huis. Niet letterlijk, maar figuurlijk! Het is een plek waar gezinsleden samenkomen na een dag werk/school/vrij zijn. Er wordt gegeten, gedronken en gekletst. En deze bijzondere plek verdient natuurlijk mooie meubels! Als je stoelen hebt met een stofje eromheen, dan is het leuk om deze na een aantal jaar te vervangen voor een andere kleur. Of kies voor twee kleuren. Stel, je hebt zes stoelen, dan maak je de eerste drie groen en de andere drie wit. Zo krijg je een speels effect in je eethoek!

Misschien heb je wel houten stoelen met kussentjes erop. Past de kleur niet meer? Laat ook deze opnieuw stofferen. Als deze in prima staat zijn, dan is het zonde om ze weg te gooien vanwege het kleurtje dat je niet meer zo aanstaat. Deze zijn natuurlijk ook gewoon te herstofferen! Heb je nog kussens in de woonkamer die je anders wilt hebben? Ook die kun je met gemak in een nieuw jasje steken.

Als je toe bent aan wat verandering in je interieur of als je die versleten eetkamerstoelen een nieuw leven wilt inblazen, dan ben je bij Roskam meubelen aan het juiste adres. Met hun jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze van een no-go weer parels kunnen maken! Je kunt contact met ze opnemen en vragen wat ze voor je kunnen betekenen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

wij zijn verhuisd