Kies voor hip!

antieke kast
De antieke kast in een modern jasje
13 maart 2019
Antiek in een modern interieur
Antiek in een modern interieur. Kan dat wel?
13 mei 2019
meubelstuk laten ontwerpen

Meubelstuk laten ontwerpen is hip!

Je eigen meubelstuk laten ontwerpen is leuk en uniek! Als je bezig bent met een verandering in je interieur, dan zijn er veel verschillende dingen die je kan doen. Je kan het heel groots aanpakken bijvoorbeeld. Schilder de muren, leg een nieuwe vloer en zoek nieuwe meubels uit. Zo ondergaat je huis een ware transformatie! Als je toe bent aan wat minder grote veranderingen en bijvoorbeeld alleen wat nieuwe meubels zou willen, dan is het heel leuk en uniek om je eigen meubelstukken te laten ontwerpen. Zo heb je voor je gevoel een heel nieuw interieur en heb je zelf bepaald hoe het ontwerp eruit komt te zien. Ga jij voor een klassiek ontwerp of juist heel modern? Of is dan nu je kans om een meubelstuk in Art Deco stijl te gieten, wat je al jaren zo mooi vindt? Jij bent aan zet!

Zelf schetsen of een specialist?

Als je meubels wilt laten ontwerpen dan kan je het beste naar een specialist gaan die je hierbij kan helpen. Je kan eventueel al zelf iets schetsen natuurlijk als je iets in je hoofd hebt en goed bent met tekenen. Verder is het dan aan de specialist om het ontwerp definitief te maken. De specialist kan het ontwerp dan ook zelf maken waarschijnlijk! En dat is helemaal handig. Zo kan een echte vakman jou helpen met het creëren van de mooiste meubelstukken die voldoen aan jouw wensen. Zoek je een speciaal formaat van een kast of wil je liever een bepaalde functionaliteit toevoegen aan een tafeltje? Je kan dit allemaal in het ontwerp laten verwerken.

Professionaliteit loont

Je kan door een specialist je eigen meubelstuk laten ontwerpen op een professionele manier. Er worden speciale tekeningen gemaakt, dat is niet zomaar een schetsje. Er wordt nauwkeurig getekend en alles is op schaal. Zo krijg je een goed beeld van hoe het meubelstuk eruit komt te zien.

Voor de waaghals: ontwerp zelf uitvoeren

Ook kan je ervoor kiezen om meubelstukken te laten ontwerpen en deze dan zelf uit te voeren. Je moet hiervoor wel enige ‘voorzorgsmaatregelen’ treffen. Dat klinkt licht dramatisch, maar je moet wel realistisch zijn in de tijd en handigheid die het opslokt! Je moet het materiaal kopen, waarschijnlijk een zaag, schuurmachine en allerlei gereedschap om het ontwerp uit te voeren.

Als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat jou kan helpen met het laten ontwerpen van je eigen meubelstuk, dan ben je hier aan het goede adres. Met onze jarenlange ervaring gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg! We luisteren naar jouw wensen en zorgen voor het gewenste eindresultaat.

wij zijn verhuisd