Meubel stofferen

Nieuwe stoffering voor uw meubels?

Is uw fauteuil echt aan een opknapbeurt toe? Of wilt u graag uw eetkamerstoelen van een nieuwe bekleding voorzien? Dan bent u bij Roskam Royal op het juiste adres. Ons bedrijf helpt u graag bij het stofferen van uw meubels. Wilt u alleen de stof vervangen of ook de interne bekleding? Alles is bij ons mogelijk. Ons professionele team heeft een zeer ruime ervaring met het meubel stofferen. Ons team bestaat uit deskundigen die een goede opleiding hebben gehad. Het stofferen is daarbij niet enorm prijzig: wij hanteren betaalbare prijzen voor een goede kwaliteit.

Meubel stofferen: Ieder meubel vergt een andere behandeling

Bij het meubel stofferen wordt gekeken per individueel geval wat er noodzakelijk is. Ieder meubel vergt immers een andere behandeling. Is het een antiek, klassiek of modern meubel object? Gaat het om een eetkamerstoel, fauteuil of een bankstel? Ook wordt gekeken naar de nieuwe stof die er noodzakelijk is. Verder zullen de verbindingen, veringen en vullingen worden gecontroleerd. Misschien kan namelijk door een ingreep aan de vulling bijvoorbeeld het zitcomfort van uw fauteuil verbeterd worden. Het kan ook zijn dat u zelf specifieke wensen heeft. Misschien had uw eetkamerstoel een bepaalde kleur, maar wilt u deze nu met een totaal andere stof laten bekleden. Wij bekijken welke wensen en voorkeuren u heeft en wat er technisch mogelijk is.

Meer informatie? Neem nu contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken om uw meubel te laten stofferen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk kunnen wij uw meubel zodanig stofferen, dat deze weer jaren mee kan!Roskam meubel stofeerder