Meubelreparatie

Meubelreparatie bij Roskam Royal

Meubels vormen de basis van de inrichting van het huis, maar zijn natuurlijk ook onderworpen aan slijtage of veroudering. Het onderhouden van meubilair is belangrijk om ze functioneel en stijlvol te houden, maar in sommige gevallen is meubelreparatie nodig. Bij Roskam Royal kunnen meubels van elke soort en materiaal gerepareerd worden, en de volgende voorbeelden zijn daar het bewijs van.

Leder reparaties bij Roskam Royal

Leder reparaties worden al decennialang uitgevoerd, en hoewel de kosten hiervoor normaal gezien duur kunnen oplopen in vergelijking met de aankoop van een nieuw lederen meubelstuk, maakt Roskam Royal gebruik van technieken om dit voordeliger te doen. Zo worden eventuele sneetjes of beschadigingen in het leer verstevigt met een zogenaamde compound, dat kan aangepast worden aan de kleur van het meubelstuk.

Stofreparatie bij Roskam Royal

Voor reparaties in stof zijn er eveneens technieken, waaronder een versteviging. Zo kan het beschadigde of ontbrekende materiaal aangevuld worden met nieuwe vezels, die gekleurd zijn naar wens. Bij suède-achtige afwerkingen is dit een uiterst doeltreffende methode. Kleine brandgaatjes repareren is dankzij deze techniek ook geen enkel probleem dankzij Roskam Royal!

Houtreparatie bij Roskam Royal

Bij het herstellen van houten meubels wordt gebruik gemaakt van onder andere verschillende soorten was. Er wordt gebruik gemaakt van speciale ‘retouche stiften’ om op het beschadigde stuk de originele kleur zo goed mogelijk te herstellen. Ook hier biedt Roskam Royal een professioneel herstel van uw meubels.

Foliereparatie bij Roskam Royal

Vaak bestaan meubels uit folie en meubelplaat in plaats van gewoon massief hout, waardoor ook een andere techniek vereist is bij reparaties. Zo kan de folielaag vervangen worden bij panelen in de keuken – wat trouwens ook handig is als u de keuken gewoon een nieuwe uitstraling wil geven – voor heel wat minder geld in vergelijking met de aankoop van een nieuwe keuken!Roskam meubelen