Stoel herstofferen, een nieuw jasje

Laat uw stoel opnieuw bekleden

Heeft u een oude stoel thuis staan en denkt u, die stof kan eigenlijk niet meer? Dan kunt u uw stoel herstofferen! U bent bij Roskam Royal aan het juiste adres. Want waarom zou u uw stoel gelijk de deur uit doen vanwege een versleten stof? Dat is eigenlijk heel zonde. Als u de stoel opnieuw laat bekleden, lijkt ie weer zo goed als nieuw. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Laat de stoel van oma herstofferen

We kennen het allemaal, de stoel van oma. De stoel die al ontzettend oud is en waarvan u het niet over uw hart krijgt om weg te doen. Echter, de stoel van oma past vaak niet meer in een modern interieur… Wij kunnen ervoor zorgen dat deze wél in uw interieur gaat passen. Wij hebben een grote keuze uit stoffen. Ook is het mogelijk om het frame te laten verven of de stoel opnieuw te laten opvullen voor ultiem zitcomfort. Voilà, een nieuwe eyecatcher staat in uw huis waar alle herinneringen in verborgen zitten.

Een unieke stoel als tegenhanger

Als u een stoel laat herstofferen krijgt de stoel bijna letterlijk een tweede leven. Een nieuw jasje kan wonderen doen. Wat nog leuker is, de stoel wordt hierdoor uniek! Er zal niemand anders zijn die precies deze stoel heeft in dezelfde stof en/of kleur. Het is de perfecte tegenhanger van de massaproductie waarbij iedereen dezelfde spullen in huis heeft staan.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken om uw stoel te laten herstofferen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk kunnen wij uw stoel zodanig stofferen, dat deze weer jaren mee kan!

 

Stoel herstofferen