Uw stoel stofferen

stoel stofferenUw meubelstuk nog een ronde mee?

Wanneer u een stoel in huis heeft staan die eigenlijk nog wel een ronde mee kan maar wellicht niet helemaal in het interieur meer past, dan hoeft u deze niet weg te doen! Er zijn namelijk andere oplossingen om deze stoel alsnog te laten passen in uw interieur!

Stoel bekleden

Het voordeel van een stoel bekleden of meerdere stoelen bekleden is dat u zelf kunt kiezen welke stof u wil gebruiken voor de ‘’nieuwe’’ stoel. De stoelen passen zo weer helemaal in uw interieur. Daarnaast zijn ze weer fris en zo goed als nieuw. Uw stoel laten bekleden is handig wanneer de stoel eigenlijk nog helemaal goed is maar de stof wel een nieuwe look kan gebruiken. Echter wanneer uw stoel eigenlijk niet helemaal meer in orde is maar u er om bijvoorbeeld emotionele redenen geen afscheid van kan nemen, kunt er ook voor kiezen de stoel te laten restaureren en vervolgens opnieuw te laten bekleden.

Weer zo goed als nieuw

Het voordeel van restaureren is dat u zeker weet dat de stoel weer een ronde mee kan, dit in combinatie met bekleden zorgt ervoor dat het net is alsof u nieuw meubilair heeft echter is het gewoon het oude meubelstuk in een nieuw jasje!

Een mooie herinnering

Wanneer u bijvoorbeeld een mooi oud stoeltje erft van een geliefd familielid maar deze niet helemaal in uw huis past, dan kunt u erover na denken deze opnieuw te laten bekleden. Zo gaat een herinnering niet verloren echter past het wel beter bij uw interieur.

Een goede stoffeerder

Wanner u graag een stoel of stoelen wil laten bekleden dan is het verstandig dit wel door iemand te laten doen die er verstand van heeft. Stofferen is net als restaureren een vak apart. U wil dat het met de juiste precisie wordt uitgevoerd en dat het eindresultaat dat gene is wat u had gehoopt!

Roskam Meubelen

Roskam meubelen kan u helpen bij alle vragen omtrent bekleden, restaureren en het maken van meubelen. De specialist kijkt graag samen met u naar het meubelstuk om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Uw stoel, bank of ander meubelstuk kan opgehaald worden en wordt weer als nieuw gemaakt in de werkplaats. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.